Vintage Beauty Behandelingen

Dutch Beauty Awards

DUTCH BEAUTY AWARDS

Jaarlijks reikt de Dutch Beauty Award dé meest felbegeerde beautyprijs van Nederland uit. De winnaars worden zeer selectief gekozen door ‘the best in beauty’ aka onze vakkundige jury. Beter bekend als de Experts of Beauty, bestaande uit een selecte groep van gerenommeerde beautyjournalisten. Zij bekronen alleen ‘the best in beauty’ met een 1e, 2e of 3e prijs. Daarmee is de Dutch Beauty Award uniek en onderscheidend in de Nederlandse beauty business. De jury bestaat uit tien juryleden met een professionele expertise en achtergrond in de cosmeticawereld. Met hun jarenlange ervaring en opgedane beautykennis weten zij alles van cosmetica en dus precies waar een ‘awardwaardig product’ aan moet voldoen.

Echte oplossingen voor reële huidproblemen, geformuleerd met zuivere ingrediënten.

Salon Product of the year:

Gold Winner

Volume 40+ serum

Effect Gezichtsbehandeling

DE BEHANDELING BESTAAT UIT

Bij het huidtype passende gezichtsreiniging – Vintage Beauty (5 minuten)

  • grondigere huidvoorbereiding – peeling voor zover mogelijk met microdermabrasie, hydraabrasie, fruitzuur- of enzympeeling (10 minuten)
  • een gepersonaliseerde gezichtsmasker per gezichtszone (15 minuten)
  • huidverstrakking door middel van radiofrequentie, verhoging van de collageenproductie (15 minuten)
  • gezichtsmassage (15 minuten)

Indien gewenst kan de behandeling worden uitgebreid met het verven van wimpers en wenkbrauwen en/of harsen (op het gezicht).

Tijdens de behandeling gebruiken we uitsluitend door Vintage Beauty ontwikkelde producten of essentiële plantaardige oliën, droogmiddelen, maceraten en aromawaters.

Een gepersonaliseerde dag- of nachtcrème voor thuis is in de prijs van de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Duur van de behandeling: 1 uur, het effect kan in dagen worden gemeten

EUR 100

Silver Gezichtsbehandeling

DE BEHANDELING BESTAAT UIT

  • vakkundige reiniging
  • peeling
  • dieptereiniging
  • voedende behandeling
  • en huidverstrakking door middel van radiofrequentie en een massage met Vintage Beauty crèmes

De behandelingen worden uitsluitend aangevuld met eetbare, drinkbare, pure plantaardige oliën, aromawaters, tincturen, maceraten, mineraalwaters, kleisoorten en essentiële oliën.

Ontkleuren, harsen en verfen zijn in de prijs inbegrepen.

Een gepersonaliseerde dag- of nachtcrème voor thuis is in de prijs van de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Duur van de behandeling: ongeveer 2 uur

SILVER

EUR 140


DUTCH BEAUTY AWARDS

Jaarlijks reikt de Dutch Beauty Award dé meest felbegeerde beautyprijs van Nederland uit. De winnaars worden zeer selectief gekozen door ‘the best in beauty’ aka onze vakkundige jury. Beter bekend als de Experts of Beauty, bestaande uit een selecte groep van gerenommeerde beautyjournalisten. Zij bekronen alleen ‘the best in beauty’ met een 1e, 2e of 3e prijs. Daarmee is de Dutch Beauty Award uniek en onderscheidend in de Nederlandse beauty business. De jury bestaat uit tien juryleden met een professionele expertise en achtergrond in de cosmeticawereld. Met hun jarenlange ervaring en opgedane beautykennis weten zij alles van cosmetica en dus precies waar een ‘awardwaardig product’ aan moet voldoen.